Schadevrije reiniging

Nstone laat uw natuursteen er weer als nieuw uitzien.

Schadevrije reiniging

Het team van Nstone kan u helpen bij het reinigen en behandelen van uw natuursteen, zodat deze nadien weer de oorspronkelijke uitstraling zal hebben. Indien het niet mogelijk is de schade of de schadeomvang van uw natuursteen op afstand goed te beoordelen, beoordelen wij de schade bij u op locatie. In veel gevallen is de oorzaak van verontreiniging van uw natuursteen het gevolg van onjuist gebruik of een onjuist onderhoud aan uw natuursteen. 

Door de jaren heen zetten vuil en schadelijke stoffen in de lucht zich af op in de buitenlucht toegepaste natuursteen. De laag vuil die verwijderd wordt tijdens ons reinigingsproces wordt meestal veroorzaakt door afzetting van deeltjes zoals stof, uitstoot van voertuigen, ijzerdeeltjes van spoorwegen etc. Nstone straalt natuurstenen met toevoeging van soda, zand en droge ijsparels met de juiste hoeveelheid druk. Dit proces zal de vervuiling verwijderen en de ondergrond van de natuursteen niet aantasten. Indien het object is aangetast door een hoge concentratie aan schadelijke stoffen of vervuiling passen wij het emissievrij reinigingskompres Clean Galena systeem toe. Een reinigingstechniek die wordt toegepast om monumenten wereldwijd te reinigen zoals het Louvre in Parijs en Big Ben Tower in Londen.

Diensten

Deskundig advies

Restauratie

Specialistisch reinigen

Schadevrij reiniging

Monumenten reiniging

Behandelingen

Laat uw natuursteen vakkundig reinigen

Is het natuursteen van uw pand aan een reiniging toe? Neem dan contact op met Nstone. Wij leggen u graag een scherp gecalculeerde offerte voor. Als u hiermee akkoord gaat dan gaat Nstone graag voor u aan de slag om ervoor te zorgen dat uw natuursteen er weer als nieuw uitziet. Wij passen hierbij de technieken toe die voor uw situatie het beste resultaat hebben. Uiteraard gebeurt het reinigen altijd zonder dat uw natuursteen wordt beschadigd. U kunt altijd rekenen op professioneel vakmanschap.

‘’Hele goede ervaringen met Nstone. Zijn professioneel, communiceren goed en tijdig en zijn vakkundig. De service en after-service zijn uitstekend. Leuke jongens in de omgang en betrouwbaar. Goede keus en zoek niet verder!’’ ‘’Als specialisten lopen wij dagelijks tegen diverse problemen aan. Wij geloven er in dat iedere organisatie een sterk punt en kennis heeft. Betreft de natuursteen kunnen wij gerust vertellen dat Nstone de juiste partner is met veel kennis en expertise. De vakspecialisten van Nstone hebben altijd een passende oplossing als het om natuursteen gaat. Medewerkers van Nstone zijn flexibel, behulpzaam en klantvriendelijk. Een aanrader voor vele organisaties.’’
M. Ozturk
CEO Perfect Facility Group