Onderhoud

Het onderhoud is van groot belang om het slijtageproces te minimaliseren.

Onderhoud

Natuursteen staat over het algemeen bekend om zijn duurzaamheid en slijtvastheid. Echter is er, met name na jaren intensief gebruik kans op slijtage. Slijtage is een natuurlijk proces dat voorkomt bij alle natuurproducten, ook bij natuursteen. Naarmate uw natuursteen slijt ontstaan er krassen en vlekken en er kan kleur- en glansverlies ontstaan dat het uiterlijk aantast van uw gevel, muur, keukenblad of ander natuursteen object. Periodiek onderhoud kan het slijtageproces minimaliseren. 

Onderhoud van uw natuursteen is niet alleen belangrijk en rendabel, maar het betreft het uiterlijk van uw woning, horecapand, kantoorpand of ander gebouw. Het onderhoud is van groot belang om het slijtageproces te minimaliseren. Ziet uw natuursteen er verouderd uit of is het beschadigd? Dan is het tijd voor natuursteen onderhoud! Nstone beschikt over onderhoudstechnieken die de oppervlaktebeschadiging en verzwakking van het natuursteen herstellen. Het onderhouden van natuursteen minimaliseert ook de vuilopname wat leidt tot een hygiënisch leef-, werk- en woonklimaat.

Diensten

Deskundig advies

Opstellen meerjarige onderhoudsprognoses

Intensief onderhoud

Periodiek onderhoud

Behandelingen

Kies voor professioneel onderhoud van uw natuursteen

Wilt u dat uw natuurstenen vloer of wand in goede conditie blijft? Kies dan voor periodiek onderhoud van uw natuurstenen oppervlakken door Nstone. Wij bieden hiervoor voordelige abonnementen zodat u vooraf weet wat de kosten zijn. U heeft dan geen omkijken meer naar het natuursteen en uw pand ziet er altijd op en top uit. Neem contact met ons op voor vrijblijvende informatie over onze onderhoudsmogelijkheden.

“De vloer van een grote VVE die wij schoonmaken was gekrast en dof geworden. Ook de trappen zagen er niet meer uit dus van de ‘hoogwaardige uitstraling’ van het natuursteen was niet veel meer over. Nstone heeft de vloeren en de trap voor ons intensief behandeld en het resultaat is heel mooi geworden. Glanzend egaal en glad en weer een goede beschermlaag! Wij adviseren momenteel de VVE om te kiezen voor een jaarlijkse inspectie en het bijwerken van de vloeren voor een continu prachtig resultaat. Gelukkig heeft onze vaste samenwerkingspartner Nstone hiervoor zeer betaalbare abonnementsvormen.”
Peter de Graaf
Directeur ALECS Schoonmaakservice