Renovatie

Nstone realiseert zowel kleinschalige als grote renovatie projecten.

Renovatie

Natuursteen is een prachtig en sterk natuurproduct en wordt al decennialang toegepast in en rondom o.a. gebouwen, kantoren, horeca- en evenementzalen. De luxe uitstraling van natuursteen wordt echter met de tijd aangetast door slijtage, verwering, vervuiling of verkleuring. Wij inspecteren vooraf het renovatieproces daarom ieder natuursteen object nauwkeurig en letten daarbij op slijtage, oneffenheden en kleur. Ons team heeft oog voor detail. Met een natuursteen renovatie oogt uw vloer, wand of ander object weer als nieuw.

Het vervangen van natuursteen is in veel gevallen overbodig en brengt bovendien zeer hoge kosten met zich mee. Het renovatieproces brengt de uitstraling en structuurdichtheid van de natuursteen weer terug in zijn optimale conditie. Nstone realiseert zowel kleinschalige als grote projecten. Wij werken altijd met schone, stille en stofvrije methodes zodat u zo min mogelijk hinder ondervindt. Is uw huidige natuursteen wasbak, keukenblad of ander object versleten of zijn er beschadigingen? Neem dan contact met ons op en wij kijken wat de mogelijkheden zijn om uw natuursteen te renoveren.

Diensten

Deskundig advies

Herstel

Conservatie

Renovatie

Behandelingen

Meer informatie over het renoveren van natuursteen

Wilt u meer informatie over het renoveren van natuursteen? Neem dan contact op met Nstone. Geef aan wat uw wensen zijn en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om het project te komen bekijken. Hierbij geven wij u vrijblijvend advies over de beste behandeling om uw natuursteen te behandelen. Het doel hierbij is een zo goed mogelijk resultaat te geven zodat uw vloer of wand er weer jaren tegen kan.

‘’Nstone is door ons ingeschakeld voor het renoveren van natuurstenen wastafelbladen. Deze bladen stonden op het punt vervangen te worden, echter door de inzet van E. Yilmaz en zijn collega’s zijn deze in originele staat terug gebracht en weer als nieuw. De materialenkennis, het vakmanschap en de servicegerichtheid van Nstone is voor mij aanleiding om hen aan te bevelen als het gaat om het renoveren of onderhouden van uw (natuur)stenen oppervlakten.’’
Edo Koelma
Directeur Koelma Facility Service

Over Nstone

Nstone staat voor Natural Stone. Wij zijn een gespecialiseerd natuursteenbedrijf met diensten voor bedrijven, instellingen en particulieren. Wij focussen ons op het leveren, renoveren, restaureren, onderhouden en industrieel reinigen van alle soorten natuursteen. Nstone is een organisatie gebouwd op kracht, vakmanschap en prestatie. Wij stellen hoge eisen aan kwaliteit, klanttevredenheid en professionaliteit. Perfectie staat bij Nstone hoog in het vaandel. Wij bieden een heldere dienstverlening, tonen inzet, en nemen de tijd om echt te begrijpen wat de behoeften van onze klanten zijn. Nstone streeft naar duurzame relaties die tot de beste oplossingen zullen leiden.

Nstone werkt voor en samen met:

Nstone staat voor: