Restaureren

Nstone restaureert en onderhoudt alle soorten natuursteen objecten.

Restaureren

Het restaureren van monumenten heeft als doel om deze monumenten langdurig te behouden. Cultureel erfgoed is voor onze samenleving van groot belang. De toegepaste natuurstenen in monumenten moeten vakkundig en zeer zorgvuldig gerestaureerd worden. Nstone restaureert en onderhoudt monumentale vloeren, gevels, stoeppalen, beelden en alle overige natuursteen objecten. Wij doen dit op ambachtelijke wijze die voldoet aan de normen van de Rijksdienst voor Cultureel Erfgoed.

Bij elke project wordt samen gekeken naar de meest duurzame oplossing. Of het nu gaat om het herstellen van een gevel of het reinigen van uw natuursteenvloer. Ter plaatse kan worden nagegaan op welke wijze uw object kan worden gereinigd en hersteld. We werken met de nieuwste technologie en combineren dit met het vakmanschap waar wij bekend om staan. Van particuliere natuursteen projecten tot utiliteitsbouw. We behandelen alle soorten natuurstenen bezittingen in diverse ruimtes voor verschillende eindklanten. Daarnaast geven wij u de juiste onderhoudsadvies voor de verschillende natuursteensoorten.

Diensten

Deskundig advies

Restauratie

Monumenten reiniging

Behandelingen

Restauratie van uw natuursteen in vertrouwde handen

Restauratie van natuursteen dat is verwerkt in monumentale panden is een klus die u niet aan de eerste de beste wilt overlaten. Nstone heeft hiermee ruime ervaring. Wij restaureren uw natuursteen zorgvuldig en passen alleen die methodes toe die geen schade aan uw natuursteen zullen toebrengen, maar wel zorgen voor een mooi resultaat. Neem contact met ons op voor professionele renovatie van uw natuurstenen vloeren en wanden en alle overige objecten van natuursteen die een opknapbeurt verdienen. Wij sturen u graag een vrijblijvende offerte.

 ‘’Wij zijn zeer tevreden met de samenwerking tussen Nstone en Kasteel de Wittenburg. In het kasteel bevinden zich nog veel authentieke details zoals de zwart-wit geblokte vloer in de hal, het “visitekaartje” van de Wittenburg. Nstone restaureert en onderhoud deze vloer zorgvuldig met een prachtig resultaat. Nstone heeft vakkundig personeel in dienst dat met zorg hun werkzaamheden uitvoert. Inmiddels werkt Kasteel de Wittenburg al ruim 2 jaar samen met Nstone, en hebben er al heel wat belangrijke gasten op die perfect onderhouden vloer in de hal hun voetsporen nagelaten, van het Koningspaar tot ministers en ambassadeurs.’’
Ralf Meppelder
Directeur Kasteel de Wittenburg