Maatwerk natuursteen

Het plaatsen van maatwerk natuursteen vereist specialisme.

Maatwerk natuursteen

Tijdloos, duurzaam, uniek en vrijwel onverslijtbaar. Natuurstenen hebben veel voordelen en zijn er in verschillende soorten. De meest toegepaste soorten in en rondom gebouwen en woningen zijn marmer, leisteen, graniet, hardsteen en kwartsiet. Welke voor uw woning, winkel, kantoor of andere ruimte de beste soort is, hangt af van het doel waar u het voor wilt gebruiken en uiteraard uw wensen. Natuurstenen zijn breed toepasbaar. Van Amsterdamse herenhuizen tot boerderijtjes in Groningen, van grote villa’s tot kleinere appartementen, natuursteen vind je overal. Er is altijd een steensoort die precies aansluit bij uw smaak en gebruiksdoel. Vrijwel alle vormen en maten zijn verkrijgbaar bij Nstone.

Natuurstenen zijn klassiek en hebben een luxueuze uitstraling. Deze veelzijdige steensoorten kennen vele toepassingsmogelijkheden. U kunt in onze werkplaats de verschillende marmeren platen zien. Als bedrijf zullen we een positieve impact creëren en een verbetering toevoegen aan de waarde van uw natuursteen in uw ruimte. Laat u adviseren en inspireren door de mogelijkheden van natuursteen. Bekijk onze projecten in maatwerk meubels en complete interieurs.

Diensten

Leveren van natuursteen

Plaatsen van natuursteen

Advies bij steenselectie

Soorten maatwerk:

De mogelijkheden en de kosten

Grotere oppervlakken in natuursteen, op maat gemaakt met spannende motieven. Het plaatsen van maatwerk natuursteen vereist specialisme. Gaat u voor de charme van kwartsiet, de luxe sfeer van marmer of de stoere uitstraling van leisteen? Voor welke natuursteen u ook kiest, Wij van Nstone zorgen dat het eindresultaat er schitterend uitziet. Met onze maatwerk stenen zorgt u voor een perfecte mix. Op basis van uw wens, ontwerp of omschrijving maken wij een specificatie van de mogelijkheden en uiteraard de kosten. Zo kiest u zelf wat u nodig heeft, met advies van onze deskundigen en komt u niet voor verrassingen te staan. U doet een investering voor vele jaren, dus neem daarom een weloverwogen beslissing.

Wij werken geregeld met interieurarchitecten, maar ook als u zelf exact weet wat u wil kunnen we samen tot een ontwerp komen. Elk ontwerp wordt vooraf uitgewerkt zodat u exact weet hoe het eruit komt te zien. Nstone is uw specialist in natuursteen voor diverse toepassingen. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren en verwerken van maatwerk natuurstenen in en om uw woning, bedrijfspand of winkel. Onze diensten verlenen wij door heel Nederland. Laat ons weten wat uw wensen zijn en maak een afspraak of vraag vrijblijvend een offerte. Wij gaan graag met u in gesprek over uw wensen en geven u daarbij graag advies.

‘’Nstone, onder leiding van Yilmaz, is voor ons een vaste onderhoudspartner als het gaat om herstellingen aan alle soorten tegelwerken en natuursteen in de woon-, winkel- en kantoorobjecten welke wij beheren. Met hun ervaring, fijne communicatie en kwalitatieve werkzaamheden dwingen ze het vertrouwen bij zowel ons als onze opdrachtgevers moeiteloos af.’’
Roy Vergauwen
Directeur RVM Groep Vastgoedservice

Over Nstone

Nstone staat voor Natural Stone. Wij zijn een gespecialiseerd natuursteenbedrijf met diensten voor bedrijven, instellingen en particulieren. Wij focussen ons op het leveren, renoveren, restaureren, onderhouden en industrieel reinigen van alle soorten natuursteen. Nstone is een organisatie gebouwd op kracht, vakmanschap en prestatie. Wij stellen hoge eisen aan kwaliteit, klanttevredenheid en professionaliteit. Perfectie staat bij Nstone hoog in het vaandel. Wij bieden een heldere dienstverlening, tonen inzet, en nemen de tijd om echt te begrijpen wat de behoeften van onze klanten zijn. Nstone streeft naar duurzame relaties die tot de beste oplossingen zullen leiden.

Nstone staat voor: