Opstal schadeherstel

Nstone biedt kwalitatieve oplossingen voor alle soorten schades en herstelt ze op locatie.

Opstal schadeherstel

Door verschillende factoren kan er schade ontstaan aan uw natuursteen. Het herstellen van schades aan natuursteen vereist materiaalkennis en specialisme. Nstone biedt kwalitatieve oplossingen voor alle soorten schades en herstelt ze op locatie met minimale overlast. Ons doel is om enerzijds de schadekosten te reduceren en anderzijds de overlast te minimaliseren. Hiervoor hanteren wij marktconforme tarieven. Nstone werkt met diverse verzekeringsmaatschappijen en expertisebureaus samen. 

Wij bieden een heldere dienstverlening die het schadeherstel van inspectie, taxatierapport, uitvoering tot afronding begeleidt. Aan de hand van onze bevindingen kunnen wij u adviseren met betrekking tot de eventuele herstelmogelijkheden. Als de schade te omvangrijk is voor herstel, kan Nstone zorgen voor vervanging van de beschadigde natuursteen. Nstone heeft een servicegericht en dienstverlenend team dat zich heeft gespecialiseerd in het herstel van zeer verschillende schades aan uw natuursteen. U kunt zowel als bedrijf of als particulier uw schade aan ons melden.

Diensten

Deskundig advies

Schade-expertise

Taxatierapport

Schadeherstel

Behandelingen

Laat het schadeherstel aan de vakman over

Heeft u schade aan uw natuursteen, bijvoorbeeld als gevolg van brand of wateroverlast. Neem dan contact op met Nstone voor deskundige reparatie. U kunt eerst een offerte aanvragen om deze aan uw verzekeraar voor te leggen. Zodra er akkoord is gaan onze vakmannen meteen aan de slag om uw natuursteen weer in optimale staat te herstellen. Hierbij worden de modernste technieken gebruikt. Uw natuursteen ziet er weer als nieuw uit.

‘’Zeer vakkundig de waterschade hersteld. Wij zijn zeer tevreden hoe u en uw team zijn werk heeft verricht. De vloer heeft zijn originele staat weer terug!’’
Wilke De Jong
Schade-expert Univé