Plaatsen natuursteen

Onze vakmensen zorgen ervoor dat het natuursteen perfect wordt geplaatst.

Plaatsen natuursteen

Natuursteen is een prachtig product dat past in elk type interieur en exterieur. Natuursteen is trendy, sfeervol en onderhoudsvriendelijk. Er bestaan duizenden natuursteensoorten die ieder een unieke eigenschap met zich meebrengen. Bij Nstone vindt u een ruime keuze in natuursteenproducten voor voor zowel in als buiten uw woning of gebouw. Bij Nstone werken wij met een gespecialiseerd team, zo heeft ieder lid van ons team zijn eigen specialisatie. Hierbij kunt u denken aan het ontwerp, het leggen van natuursteen, het stucwerk en het timmerwerk. 

Het type natuursteen moet zeer nauwkeurig afgestemd worden op de soort omgeving waar het wordt toegepast. Het verwerken en toepassen van natuursteen vereist vakkennis. Het toepassen zal planmatig uitgevoerd worden. We komen steeds vaker tegen dat er een verkeerde lijmsoort is toegepast of dat de vloer na het afvoegen niet juist is gereinigd. Nstone beschikt over de juiste middelen en vakkennis. Wij adviseren onze klanten bij het selecteren van de juiste soorten natuursteen en passen de natuurstenen vakkundig toe. 

Diensten

Advies bij steenselectie

Toepassen natuursteen

Verwerken natuursteen

Behandelingen

Kies voor vakkundig plaatsen van natuursteen

Wilt u natuursteen laten plaatsen op uw vloer of tegen een wand? Neem dan contact op met Nstone. Onze vakmensen zorgen ervoor dat het natuursteen perfect wordt geplaatst. Ook adviseren wij u bij de keuze van het natuursteen dat het beste past in uw interieur of exterieur. Daarnaast krijgt u vrijblijvend advies over het onderhoud, wij kunnen ook dit voor onze rekening nemen zodat uw natuursteen vele jaren in topconditie blijft.

‘’Nstone, onder leiding van Yilmaz, is voor ons een vaste onderhoudspartner als het gaat om herstellingen aan alle soorten tegelwerken en natuursteen in de woon-, winkel- en kantoorobjecten welke wij beheren. Met hun ervaring, fijne communicatie en kwalitatieve werkzaamheden dwingen ze het vertrouwen bij zowel ons als onze opdrachtgevers moeiteloos af.’’
Roy Vergauwen
Directeur RVM Groep Vastgoedservice